Tehnologia modernă de astăzi face posibilă măsurarea mult mai multe valori cu privire la modalitățile pe care le exercităm ca niciodată. De exemplu, cu alergarea, ne putem uita la kilometrajul, ritmul și ritmul cardiac. Numerele ne ajută să stabilim o bază de bază, astfel încât să ne putem urmări progresul și chiar ne poate motiva să mergem mai departe sau să muncim mai mult.

Dar dacă am avea o viziune diferită când ne -am uitat la datele noastre – și am văzut cât de uimitoare sunt elementele noastre umane. Numerele noastre pot fi ca niște Pats pe spate, ca să zic așa, și să ne amintească de ceea ce am realizat. Acest lucru poate fi destul de motivant.

În timp ce Fitbit Surge Pages, ritmul și ritmul cardiac, acesta (ca și alte trackere Fitbit) înregistrează pașii. Există un interes din ce în ce mai mare în măsurarea cifrei de afaceri și a cadenței ca o modalitate de îmbunătățire a eficienței în funcțiune. Dar mă interesează și numărul total de pași făcuți în timpul unei alergări. De curând m -am întors dintr -o călătorie în Haiti, unde a fost nevoie de 496.220 de pași pentru a parcurge cei 230 de mile peste națiunea insulară. Au fost implicate niște zig -zig și zag, astfel încât distanța reală parcursă a fost mai aproape de 250 de mile. Aplicând acest același tip de calcul, când am alergat odată de la Los Angeles la New York, aș fi făcut aproape 6,5 milioane de pași care leagă o coastă de cealaltă. Dacă obiectivul de fitness zilnic recomandat este de 10.000 de pași, ar trebui să fiu bun pentru următorii doi ani!

Ați putea vedea, de asemenea, date într -un mod cu adevărat umanizator, atunci când aruncați o privire asupra corpului vostru. Când am alergat 50 de maratoane în 50 de state în 50 de zile consecutive, inima mea a bătut de 1.314.000 de ori. Și în timp ce alergam Badwater Ultramarathon, o cursă deosebit de dificilă de 135 de mile de-a lungul morții Valley, am consumat nouă galoane de lichid, care este aproximativ jumătate din greutatea mea corporală. Am folosit noua mea sticlă de hidratare conectată la Fitbit de la Thermos și vă pot spune că într-o zi normală, beau aproximativ 3% din volumul respectiv.

Sperăm că acest mod alternativ de a arunca o privire asupra datelor a adăugat un element uman lumii valorilor și măsurătorilor. Suntem oameni, până la urmă. Dacă nimic altceva, sper că acest lucru vă încurajează să faceți mult mai mulți pași și să beți mult mai multe lichide, mai ales dacă metodele de temperatură 130ºF în următoarea rulare.

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnostic sau tratament medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o afecțiune de sănătate. Verificați întotdeauna cu medicul înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Dean Karnazes

Dean Karnazes, un sportiv de rezistență recunoscut la nivel internațional și un autor din New York Times, Dean Karnazes și -a împins corpul și mintea la limite de neconceput. Printre numeroasele sale realizări, el a parcurs 350 de mile continue, somnul de mai sus pentru trei nopți. A trecut pe Valea morții la temperaturi de 120 de grade și a condus un maraton până la Polul Sud în 40 de grade negative. În zece ocazii diferite, el a condus o cursă de ștafetă de 200 de mile, alergând alături de echipe de doisprezece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *